Heimeundervisning onsdag 31. januar

Då har beredskapsgruppa etter anbefaling frå meteorologar bestemt at det blir nett-undervisning på alle dei vidaregåande skulane i morgon onsdag 31.1. pga. ekstremveret. Ny vurdering blir tatt i morgon i forhold til torsdag 1.2. Veret treff med ulik styrke og til ulik tid, men elevane kan få utfordringar med å kome seg heim i morgon og kollektivtransport og infrastruktur som t.d. bruer kan bli hardt ramma.

Både elevar og tilsette held seg heime onsdag 31. januar. Faglærar gjennomfører undervisning på Teams.

Skal du benytte skjema på våre nettsider? Øvrige funksjoner på siden påvirkes ikke dersom du lar være å samtykke, men vil kunne gi mindre funksjonalitet ved utfylling og lagring av skjema. Informasjonen blir slettet fra nettleseren etter 90 dager.