Avansert søk


Konferanse om arbeidsinnvandring

Arbeidsinnvandringa er redninga for folketalsveksten i fylket. Møre og Romsdal fylkeskommune inviterer no til erfaringskonferanse om temaet arbeidsinnvandring. Konferansen skal vere i Brattvåg 30. januar.

Les meir

Jakta etter steinkobbe er stoppa

Det er mange som har nytta det fine helgevêret til seljakt, og totalkvoten på steinkobbe er no felt. Jakta er dermed stoppa. Jakt på havert held fram.

Les meir

Bedriftsbesøk hos Marine Harvest

Ein delegasjon frå Regional- og næringsavdelinga var torsdag denne veka på bedriftsbesøk hos Marine Harvest og fekk omvisning på to anlegg.

Les meir

Kun fire kystsel att på kvota

Fredag ettermiddag, 18. januar, er det kun fire kystsel att på jaktkvota for 2013.

Les meir

Vidsynte vestlendingar samlast i Ålesund

Vestlandsk Vidsyn er ein årleg møteplass for alle som brenn for lokal samfunnsutvikling. Etter inspirerande dagar på Voss og på Nordfjordeid tidlegare år, er det ei glede å ønske velkomen til Ålesund, og Rica Parken Hotel, tysdag 24. – onsdag 25. september 2013.

Les meir

Pixar med gratis foredrag for studentar

Gratis foredrag for studentar - korleis arbeider filmstudioet Pixar med kreative prosessar? InnoTown og NCE Maritime inviterer.

Les meir

FoU Foredraga frå Fylkestingsamlinga 24 april 2013

Her kan du laste ned pdf versjon av alle foredraga frå temasamlinga om forsking under Fylkestinget 24. april 2013.

Les meir

Foredraga frå Reiselivskonferansen 2013

Her kan du lese foredraga frå Reiselivskonferansen 2013

Les meir

Vidsyn, skarpsyn og skråblikk når vestlendingar møtast i Ålesund

Konferansen Vestlandsk Vidsyn i Ålesund 24. – 25. september set arbeidsinnvandring og utvikling av bygder og tettstadar på dagsorden. Konferansen er ein møteplass for alle som brenn for lokal samfunnsutvikling.

Les meir

Marknadsfører Møre og Romsdal på stor havbruksmesse

Den internasjonale havbruksmessa Aqua Nor i Trondheim er i gong, med utstillarar og besøkande frå mange land. Møre og Romsdal er godt representert med ei rekkje bedrifter, samt deltaking på fellesstand for Vestlandet.

Les meir