Avansert søk


Endra ferjeavgang mellom Trandal og Standal søndag 03. juli

I samband med festivalen i Trandal vil ferjesamband 12 Sæbø-Leknes-Skår-Trandal-Standal køyre frå Trandal til Standal klokka 1530 søndag 03. juli.

Les meir

Nytt gratis tilbod: Karriererettleiing for vaksne

Møre og Romsdal fylkeskommune har starta eit tilbod om gratis karriererettleiing for vaksne i fylket. Tilbodet har fått namnet Karriere Møre og Romsdal.

Les meir

Auke i søkartalet til Helse- og oppvekstfag, nedgang for Design og handverk

Årets søkartal viser at 3686 ungdommar søker om skoleplass i Vg1 til skoleåret 2015/2016. Dette er ei svak auke frå i fjor.

Les meir

Elevar med god innsats under NM for frisørar

Helga 31.januar til 1. februar vart det arrangert NM i frisering i Oslo Spektrum. 12 deltakarar frå Møre og Romsdal var med. 

Les meir

Har du kandidat til Gullepleprisen 2015?

NPeD sin gulleplepris er oppretta for å belønne pedagogar som har utnytta IKT i læring på ein god måte.

Les meir

Fleire gjennomfører vidaregåande opplæring

Statistisk Sentralbyrå (SSB) publiserte i går nye tal for gjennomføring i vidaregåande opplæring. Dei nye tala viser at gjennomføringa aukar både nasjonalt og i Møre og Romsdal.

Les meir

Pilotsamarbeid gir nye moglegheiter

Sunndal kommune  og Møre og Romsdal fylkeskommune vil samarbeide om eit pilotprosjekt for å gi vaksne eit tilbod om opplæring ved Sunndal vidaregåande skole. – Målet med prosjektet er å sikre at unge innvandrarar, som har fått opphald, får vidaregåande opplæring. Sjølv om dei ikkje kjem inn under undervisningsretten, seier konstituert fylkesutdanningssjef Rune Solenes Opstad. 

Les meir

Bjerkestrand tilsett som ny rektor ved Kristiansund vgs. og fagskolen

Marit Rovik Bjerkestrand (54) er tilsett i og har takka ja til stilling som rektor ved Kristiansund videregående skole og Fagskolen i Kristiansund.

Les meir

Erik Brekken tilsett som fylkesutdanningssjef

Erik Brekken (44) vart i fylkesutvalet i dag tilsett som fylkesutdanningssjef i Møre og Romsdal fylkeskommune. Brekken arbeider i dag som rektor ved Rauma vidaregåande skole, og er utdanna adjunkt med tilleggsutdanning innan leiing.

Les meir