Klasserom

Vi opnar opp skolen igjen

Vi er svært glade for at regjeringa har gitt oss klarsignal om at vi no kan opne opp skolen for fleire elevar! I løpet av neste veke (11.-15. mai) skal alle elevane våre ha vore innom skolen igjen.

Gradvis opning av skolane våre frå 27. april (fylkesinfo)

Frå 27.april opnar skolane våre, i første omgang for elevar ved Vg2 yrkesfag og elevar ved Vg3 som følger yrkesfagleg løp i skole. Det er programfaga/praktiske fag som vil bli prioritert for undervisning på skolen, og for dei fleste elevane vil undervisninga i fellesfag framleis vere digital. Elevane får informasjon om dette frå eigen skole.

Om opning av Stranda vgs 27. april

Vi har gjort ei sjølvstendig risikovurdering før vi opnar skulen. Konklusjonen vår er at det no vil vere trygt for dei tilsette og dei utvalde elevgruppene å kome tilbake på skulen med dei smitteverntiltaka vi har sett i verk.