I 2018 vart det felt 12 285 hjort i Møre og Romsdal

Dette er ein auke på over 800 dyr frå året før. Ørsta felte flest, Aure og Rauma på andre og tredjeplass.

Nytt rundskriv om munnleg eksamen og munnleg-praktisk eksamen

Nytt rundskriv: nr 03/19: Retningslinjer for lokalt gitt munnleg og munnleg-praktisk eksamen i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Rundskrivet erstattar rundskriv nr 18/16.  I rundskrivet er det presisert når elevane skal få vite karakteren. Endringane er markert med kursiv.

Om entreprenørskap

Stranda vidaregåande skule satsar stort på entreprenørskap og tilbyr faga Entreprenørskap og bedriftsutvikling 1 og Entreprenørskap og bedriftsutvikling 2 som eigne programfag. Klassene samarbeider tett med både lokalt og regionalt næringsliv og vil i tillegg til ei ny teknologisatsing også vidareføre det gode samarbeidet med Restaurant- og matfaglinja på skulen skuleåret 2018/2019.

HJEOL

Innstilt hurtigbåt på Smøla: endring i rutebusstilbodet frå 19. mars

Hurtigbåten mellom Edøy (Smøla) og Kristiansund er innstilt fram til hurtigbåtkaia er reparert. Frå tysdag 19. mars vil det derfor bli nokre endringar i rutebusstilbodet på Smøla (Veiholmen og Hopen) slik at dei reisande som normalt tek hurtigbåt skal kunne komme seg til/frå Kristiansund.