Mogleg streik på fem vidaregåande skolar frå fredag 24. mai

Over 200 lærarar ved fem vidaregåande skolar i Ålesundsregionen, står i fare for å bli tatt ut i streik komande fredag.

Det blir ikkje lærarstreik på skolane i Ålesund

Det blir likevel ikkje streik. Fagorganisasjonane Unio og Akademikarane vart einige med KS i går kveld.

Har du forslag til Trafikktryggingsprisen 2019?

Fylkestrafikktryggingsutvalet deler ut prisen til organisasjonar, lag eller enkeltpersonar som har gjort særleg godt arbeid for trafikktrygginga.

Les meir om prisen og send inn forslag her

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50 - 128GB

SVARSKJEMA: Vg4 - 320 Påbygging til generell studiekompetanse (bygger på fagbrev)

SVARSKJEMA 2019-2020 Vg4 - 320 Påbygging til generell studiekompetanse (bygger på fagbrev) (24 timer pr. uke tirsdag - fredag)
  1. Adresse:
    Fagerlia vgs
    Gangstøvikvegen
    6009 Ålesund
  2. Skriv inn epostadressen din og du vil motta elektronisk kvittering for innsendt skjema.

SVARSKJEMA: Vg2 Ambulansefag, Helsearbeiderfag, Barne- og ungdomsarbeiderfag

SVARSKJEMA 2019-2020 Vg2 Ambulansefag, Helsearbeiderfag, Barne- og ungdomsarbeiderfag
  1. Skriv inn epostadressen din og du vil motta elektronisk kvittering for innsendt skjema.