Fagsamlingen mellom OT- NAV og opplæring i bedrift

To vellykkede fagdager i Ulsteinvik der OT- NAV og opplæring i bedrift samarbeidet om felles målgruppe: ungdom med rett til videregående opplæring.

Teamwork - illustrasjon fra pixabay

Haldeplassen Rokilde i Kristiansund stenger 19. november

På grunn av vegarbeid i enden av Politimester Bendixens gate i Kristiansund vil haldeplassen Rokilde stenge frå og med måndag 19. november. Haldeplassen blir brukt av rute 806 Øvre bydel.

Utdanningsval 2018

Utdanningsval - TAF

Rektormøte

Rådgivar

Borgund vidaregåande skole har fem rådgivarar: Harald Jan Skarstein, Bodil Flø, Liv Toril B. Amundsen, Inger Hollingsæter og Ronny Guldstein. Dei held til på rådgivarkontora i avdeling for elevteneste.
Rådgivarane skal saman med kontaktlærarane være til hjelp for elevane i spørsmål om fagval, studieval, yrkesval, samt sosiale vanskar som har samanhang med eller gjer skolegangen vanskeleg. Rådgivarane samarbeider med PPT (pedagogisk-psykologisk teneste) og andre ved behov.

instagram logo