Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Search > Advanced

Avansert søk


Nye studietilbod-foldarar

Sidan vi skal starte opp eit nytt tilbod her frå hausten av, har Sveinar laga nokre nye foldarar.

10.klassingane fekk dei då dei var her på hospitering og no får du også tilgang til dei!

Les meir

ST-elevar hadde mini-julemesse

Den var rett nok i miniformat, men med mangt til salgs.

Les meir

Vinnar av miljøprisen 2018

Miljøprisen og Fylkeskulturprisen vart delt ut på fylkestinget

Under opninga av fylkestinget på måndag vart både Miljøprisen og Fylkeskulturprisen delt ut. Miljøprisen gjekk i år til Sødahlhuset AS og Smøla Janitsjarorkester var mottakar av Fylkeskulturprisen.

Les meir

Fylkeskulturprisen 2018

Smøla Janitsjarorkester mottok Fylkeskulturprisen 2018 under dag ein av fylkestinget. Prisen blei delt ut av leiar av kultur- og folkehelseutvalet Marit Nerås Krogsæter og fylkesordførar Jon Aasen. 

Internasjonalisering

Næringslivet i regionen konkurrerar på den globale marknaden, og tilgang på internasjonale vitskaplege og teknologiske ressursar kan bidra til nye løysingar og auke framtidig verdiskaping i fylket. I fylkesplanen for Møre og Romsdal 2017-2020 er det satt opp som mål at Møre og Romsdal skal ha eit internasjonalt konkurransedyktig næringsliv med eit tett samarbeid mellom næringsliv og akademia, der skulane leverer den kompetansen som næringslivet har behov for.

Vedtok Nordøyvegen - anbodskonkurranse K5

Med 26 mot 21 stemmer vedtok Fylkestinget tysdag å inngå kontrakt K5 for bygging av vegar, bruer, sjøfyllingar og tunnelar, og dermed halde fram arbeidet med å bygge Nordøyvegen. Fylkestinget vedtok å gjennomføre bygging av Nordøyvegen innanfor ein kostnad på 5,1 mrd kroner, og  er det største utbyggingsprosjektet for Møre og Romsdal fylkeskommune nokon gong.

Les meir