Forslag om ny tilbodsstruktur for vgs lagt ut på høyring

I desember 2016 skal fylkestinget vedta ny tilbodsstruktur for vidaregåande opplæring i Møre og Romsdal. I går vart dokumentet med forslag til ny struktur lagt ut på høyring. – Fristen for å kome med innspel er 30. september, seier assisterande fylkesutdanningssjef Rune Solenes Opstad.

Leergaard ny rektor ved Rauma videregående skole

Eva M. Krogstad Leergaard (54) har takka ja til stillinga som rektor ved Rauma videregående skole. - Eg er svært glad for at eg fekk jobben som rektor, og eg ser fram mot å jobbe vidare saman med dei dyktige tilsette og alle elevane ved skolen, seier Leergaard.

Samling for lærlingar og lærekandidatar

I veke 39 og 40 blir alle nye lærlingar og lærekandidatar invitert til samling i dei tre største byane.

Satsing på klima

Klima, eigen innsats og samarbeid mellom vidaregåande skolar og sentra for fornybar energi i Møre og Romsdal står på dagsorden ved fem skolar dette året.

Lærlingundersøkinga og Lærebedriftsundersøkinga opnar 16.oktober

I perioden 16.oktober – 23.desember er portalen open for begge undersøkingane.

Tre deltakarar frå Møre og Romsdal til yrkes-VM

Søndag 15. oktober startar yrkes-VM i Abu Dhabi. Noreg stiller med totalt 20 deltakarar i 18 fag, og tre av deltakarane er frå Møre og Romsdal.

Var du på Karrieredagane i år?

Går du i 10. klasse og bur i Møre og Romsdal? Skal du starte på vidaregande skole neste haust? Då håper vi at du besøkte oss på Karrieredagane i år.

Elevundersøkinga er opna

No er portalen opna til Elevundersøkinga i dei vidaregåande skolane våre.

Opnar for søking til videregående opplæring på vigo.no den 6. januar.

Difi skal gjere ei oppgradering på MinID og opninga for søking til videregående opplæring på vigo.no er derfor flytta frå 5. til 6. januar.