Sykkylven VGS > Nyheiter

Privatist

All oppmelding til privatisteksamen i Møre og Romsdal skal gjerast på PrivatistWeb.no. Frist for oppmelding er 15. september for hausteksamen og 1. februar for våreksamen.

Det gjeld for:

• Privatistar i fag, lærlingar
  • Elevar/ lærlingar som har rett til ny, utsett og særskild eksamen
  • Teoriprøva for praksiskandidatar og særskilte lærefag Vg3

Følg lenkja for meir informasjon og påmelding; https://www.privatistweb.no/prweb/fylke.action

Ungdom tenkjer at Sykkylven er bra som bygda er!

I samband med kommunereforma er det gjennomført ei spørjeundersøking blant elevar på Sykkylven vidaregåande skule om oppvekst, om kor knytt ein er til bygda  og om kommunereforma.

15 ungdomsbedrifter til Fylkesmesse

Den årlege fylkesmessa for ungdomsbedrifter er i Kristiansund denne veka.  Frå vår skule reiser heile 15 bedrifter.  Alle stiller med stand, og produkt og tenester skal presenterast på beste måte.

På messa konkurrerer ungdomsbedriftene i fylket i heile 15 ulike kategoriar. Til dømes  Beste ungdomsbedrift, Beste logo, Beste Kulturbedrift eller Størst verdiskaping. 4 ungdomsbedrifter frå Møre og Romsdal vert sendt vidare til NM.

70 elevar frå Sykkylven vgs skal no vise skaparglede, handlekraft, innovasjon og mot. Vi gler oss!

Handlingsplan mot rus

Fylket har utarbeidd ein felles handlingsplan mot rus.

Privatist i vår?

Gå inn her:

www.privatistweb.no

Revidert ordensreglement

Revidert ordensreglement finn du her.

Julehelsing 2014

Takk for godt samarbeid i året som har gått. Med ynskje om ei god jul og eit fredylt nytt år til dykk alle saman.

Første skuledag etter nyttår er måndag 5. januar 2015.

Helsing

Skulestart

Kjetil frå "Kjetil og Kjartan show" var med oss på skulestarten.

Kjetil Hasselbert

PC for nye elevar 2014-2015

Tips til alle 10.klassingar som skal begynne på Sykkylven vidaregåande skule til hausten. No kan du bestille "gratis pc" hos Møre og Romsdal Fylkeskommune. Gå inn på denne linken for å gjere bestillinga: http://ungweb.no/UNGweb/Utdanning/Den-digitale-skulen/PC-ordninga

Fristen for å melde seg på er 4.juli.

Feltkontrollørkurs

Hjortejeger? I samarbeid med Stranda vidaregåande, kan vi no tilby kurs for deg som vil ha sertifisering som feltkontrollør. Fredag 14. februar kl. 10-16.