Sykkylven VGS > Nyheiter

Alle treng nytt skuleskysskort!

Frå skuleåret 2018/2019 blir det innført elektronisk skuleskysskort i Møre og Romsdal.

For å få det nye kortet til skulestart hausten 2018, må du registrere deg på skoleskyss.mrfylke.no innan utgangen av juli.

Jobbe her?

Skulemeister i STEIN-SAKS-PAPIR

Regjerande skulemeister i stein-saks-papir er Helga Tiller!

Europeisk utveksling suksess

I veke 10 hadde vi  ei strålande utvekslingsveke med besøk frå Island, Belgia og Spania. Innhaldsrike, intense og uforgløymelege dagar, med nye venskap, språk- og kulturutveksling og fagleg lærdom.

Sykkylven VGS til NM i entreprenørskap

Vi gratulerer STÅLKONTROLL UB som vann prisen for beste Yrkesfaglege ungdomsbedrift i fylket og som får reise til NM!

Open dag ved Sykkylven VGS

Onsdag 7.februar kl.16.00-18.00
Vi inviterer til mingling med oss. Skule, opplæringskontor,
høgskular, fagskular og over 25 aktørar frå lokalt næringsliv.

Hospitering for 10. trinn

Skulen vår har eit breidt fagtilbod for å gi elevane eit godt utgangspunkt for vidare studiar, både i teoretiske fag og i praktiske fag.

Hospiteringa blir i veke 46, samt mandag i veke 47. Da kan du få oppleve korleis det er å vere elev hos oss.

Stipend og studielån

Lånekassen gir stipend til alle elevar med ungdomsrett, om du søkjer. Du kan også søkje om studielån, om du treng det.

Nye maskiner på TIP

Vi satsar på TIP og har investert i mange nye maskiner. Nye elevar kan glede seg til topp moderne utstyr!

Sykkylven VGS "Best practice" vinner i Europa

Sykkylven VGS prosjektet "Art Nouveau, a journey from Catalonia to Sunnmøre" har blitt utvalgt og klassifisert som "Best practice" i Europa av utdanningsorganisasjonen Erasmus.

Som en følge av utmerkelsen er Sykkylven vgs invitert til å presentere prosjektet i Erasmus sin europeiske konferanse, som i år feirer 30 år:
Best practice results from Erasmus+ "A European conference on Dissemination and Impact in the School Sector", i mai 2017, i Bonn, Tyskland.

Prosjektet var eit samarbeid med vår partner XXV Olimpiada Barcelona og Jugendstilsenteret i Ålesund.