Sykkylven VGS > NYHEITER > Informasjonsmøter til føresette for elevar i Vg1 og Vg2

Foreldremøter

Vg1 26. august 2020

Vg2 2. september 2020

Onsdag 26. august blir det møte for foreldre og føresette for elevar i Vg1. Oppstart med generell informasjon, før de går vidare til møte med kontaktlærar.

• Yrkesfaga møter kl 18.00. Det er klassene 1HO (Helse og oppvekstfag), 1TI (Teknologi- og industrifag), 1ED (Elektro og datateknologi) og 1RA (Robotikk og automatisering).
  • 1ST (Studiespesialisering) møter kl 19.00.

Onsdag 2. september blir det møte for foreldre og føresette for elevar i Vg2. Oppstart med generell informasjon, før de går vidare til møte med kontaktlærar.

• Yrkesfaga møter kl 18.00. Det er 2HA (Helsearbeidarfag), 2IN (Industriteknologi) og 2AU (Automatisering).
  • Studiespesialisering 2ST (Studiespesialisering) møter kl 19.00.

Koronatiltak: Hald min. 1 m avstand til andre som ikkje er i same husstand. Oppstartmøtet vil bli i eit romsleg klasserom der de kan sitte med god avstand til andre.