Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Service og samferdsel

Glad i å yte service? Service og samferdsel – valget du tar når en karriere i næringslivet eller det offentlige frister.

Elever ved Service og samferdsel

Fremtiden etterspør gode servicemedarbeidere og dette utdanningsprogrammet fører fram til yrker i et bredt spekter av servicebransjer.

To år på skole åpner for: 

  • To år opplæring i bedrift – som gir deg fagbrev
  • Et tredje år med allmennfaglig påbygging - som gir deg generell studiekompetanse.

Hva velger du – begge deler?

Er du serviceorientert, evner å samarbeide med andre, liker kombinasjon av teori og praksis som pedagogisk innlæringsmetode, trives med IKT som arbeidsverktøy, tar initiativ og er kreativ, da er Service og samferdsel et godt valg for deg.
 

Vg1 Service og samferdsel

Første året gir vi deg en omfattende teoretisk innføring i fagområder knyttet til både økonomi, markedsføring, salg og ledelse, der både skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner vektlegges. Opplæringen har en teoretisk innføring i bedriftsetablering og sentrale arbeidsmetoder ved Vg1 er prosjektarbeid, praksis i bedrift og individuell veiledning.
 

Visste du at et år på Service og samferdsel gir deg mulighet til å velge blant hele 8 spennende utdanningsveier?

Vi gir deg en smakebit innenfor hele 8 yrker. Kommunikasjon og tillit står sentralt, enten du er vekter eller selger, jobber med IKT eller logistikk. Evnen til å kommunisere med mennesker er viktig å tilegne seg. Med Service og samferdsel skaper du deg en bred bakgrunn og tilpasser deg krav som stilles nasjonalt og internasjonalt.
 

Vg2 - tre muligheter:

Utdanningsprogrammet fører fram til yrker i et bredt spekter av servicebransjer. Ved Romsdal videregående skole kan du utdanne deg videre innenfor

  • Vg2 Salg, service og sikkerhet
  • Vg2 Reiseliv
  • Vg2 IKT servicesfag
     
     

Nyheter og aktiviteter ved Service og samferdsel>>
 
 

Mer informasjon om utdannningsprogrammet: